HTML

Minden, ami logisztika

Friss topikok

  • logistics: Köszönöm, hogy leírtad a véleményed! Egyet értek veled, sajnos a kormány a jó hangzó beruházásokat... (2012.11.06. 09:47) A Rába svédekkel erősít
  • junkers 390: Öröm a szívemnek!! Végre Magyar gyár részesedik eme jelentős horderejű elismerésben.- Csak így tov... (2012.11.02. 12:45) Nagy teljesítmény a Hell gyártól!
  • Héjj Szilárd Marketingarc: Véleményem szerint Facebook leginkább PR, másodsorban sales marketing! A PR pedig hosszabb idő ala... (2012.08.06. 17:30) Mennyit hoz a házhoz a Facebook?

2012.10.08. 16:52 logistics

SZAKMAI KURIOZUM: ÉGI LOGISZTIKA ELŐADÁS

mle_logo_1_hun.jpg

A Magyar Logisztikai Egyesület klubnapot tart Október 10-én. A program fő témája a légi szállítmányozás érdekes világa. 

Minden érdeklődőt vár a MLE klubnapjára, ami teljesen ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A regisztrációt a lenti linken tudják megtenni az érdeklődők. A weboldalon további információkat is megtalálnak a weboldalon. A program vendége az Air France KLM budapesti képviselője Kurucz Enikő és Kondor Dávid a Cargo-partner Kft. air cargo szakértője fogja ismertetni a piacban lévő lehetőségeket, piaci helyzetéről és várható jövőképéről. Szerintem egy nagyon izgalmas érdekes a téma, én mindenképpen elmegyek az előadásra. Aki logisztikát kedveli mindenképpen jöjjön el az előadásra. Itt a link ahol tudnak jelentkezni az előadásra:

http://www.logisztikuskepzes.hu/1/post/2012/10/szakmai-kuriozum-gi-logisztika-elads.html.

Bátran jelentkezzenek az előadásra sok érdekes információhoz juthatnak a klubnapon!

Szólj hozzá!

Címkék: logisztika logisztikai siker MLE


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamilogisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr154826977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása