HTML

Minden, ami logisztika

Friss topikok

  • logistics: Köszönöm, hogy leírtad a véleményed! Egyet értek veled, sajnos a kormány a jó hangzó beruházásokat... (2012.11.06. 09:47) A Rába svédekkel erősít
  • junkers 390: Öröm a szívemnek!! Végre Magyar gyár részesedik eme jelentős horderejű elismerésben.- Csak így tov... (2012.11.02. 12:45) Nagy teljesítmény a Hell gyártól!
  • Héjj Szilárd Marketingarc: Véleményem szerint Facebook leginkább PR, másodsorban sales marketing! A PR pedig hosszabb idő ala... (2012.08.06. 17:30) Mennyit hoz a házhoz a Facebook?

2012.10.11. 11:02 logistics

Nagy teljesítmény a Hell gyártól!

hell-energy-gyar03.jpgA World Trade Group minden évben kihirdeti a legjobb gyár címet és idén először egy magyar üzem is jelölésre került Európa három legjobbja közé.

A Hell Energy szikszói gyárát beválasztották a Európa három legjobb gyára közé. Ez hatalmas siker a magyar cég számára, mivel nemzetközi bírák döntöttek a cím kapcsán. Több kategóriában is díjazzák a gyárakat és kemény feltételeknek kell megfelelni a kiválasztottaknak. Ha a cím fontosságáról beszélünk akkor ez olyan, mint a focistáknál az aranylabda vagy színészeknek az Oscar díj. Az elmúlt években olyan sikeres cégek kapták meg a díjat, mint a Toyota, Heineken vagy a L'Oreal. Ezért is nagy becsben kell tartani a Hell teljesítményét.

A legfőbb szempontok ami alapján kiválasztják a jelölteket a gyártási stratégia és legmodernebb, leghatékonyabb gyár. A magyar cég a "Globális és Világszínvonalú Gyártás" kategóriában lett jelölve. A kategóriában elsősorban a kiválóságot, magas minőséget és az innovációt díjazzák. A gyárak üzleti stratégiáját is kielemzik, annak is megfelelőnek kell lennie az elvárásoknak. Legfőbb cél a kapacitás teljes kihasználtsága, de költséghatékonyság mellett. Láthatjuk a Hell gyárának nagyon éles feltételeknek kellett megfelelni, ami azt is mutatja, hogy a gyár sikeresen működik, elősegíti a cég sikerességét.

A díj nemcsak kirakati dísz, nem azért kapja meg egy gyár mert a külcsínre odafigyel. A feltételek között komolyan elemzik a hatékonyságot, kihasználtságot. Igazán dicséretes, hogy egy magyar vállalkozás is tud jól és helyesen működni, meg tudja állni a helyét a nagy nemzetközi piacon. A Hell egy olyan utat mutat a magyar gyáraknak ami követendő és példa értékű. A cég nem egy száz éve létező és folyamatosan finomított vállalkozás, hanem egy új dinamikusan fejlődő vállalat. A Hell Energy 2006-ban született meg és már hazánkban 2009-re piacvezető lett. Jól mutatja a cég sikerét is, hogy idén már huszonnyolc országban forgalmazzák az energia italt. Nem csak a gyárnak köszönhető a siker, kiváló értékesítési és logisztikai stratégiája van a cégnek. Folyamatos és töretlen a fejlődése a cégnek a válság ellenére is. Sok ilyen magyar siker story-t szeretnék látni az elkövetkezendő időben és az ország is kilábal a recesszióból!    

1 komment

Címkék: válság logisztika új gyár Hell Energy Legjobb gyár


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamilogisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr114832458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

junkers 390 2012.11.02. 12:45:52

Öröm a szívemnek!! Végre Magyar
gyár részesedik eme jelentős horderejű
elismerésben.- Csak így tovább! Kiváló
piacokat szerezhet magának.
süti beállítások módosítása