HTML

Minden, ami logisztika

Friss topikok

  • logistics: Köszönöm, hogy leírtad a véleményed! Egyet értek veled, sajnos a kormány a jó hangzó beruházásokat... (2012.11.06. 09:47) A Rába svédekkel erősít
  • junkers 390: Öröm a szívemnek!! Végre Magyar gyár részesedik eme jelentős horderejű elismerésben.- Csak így tov... (2012.11.02. 12:45) Nagy teljesítmény a Hell gyártól!
  • Héjj Szilárd Marketingarc: Véleményem szerint Facebook leginkább PR, másodsorban sales marketing! A PR pedig hosszabb idő ala... (2012.08.06. 17:30) Mennyit hoz a házhoz a Facebook?

2012.08.23. 12:52 logistics

Csődbe ment az egyik legnagyobb magyar futárszolgálat

Hétfőtől már nem lehetett küldeményt feladni a hazai csomagkézbesítő és futárszolgálati piac egyik legjelentősebb szereplőjénél, az Xpress Parcel System (XPS) Szállítmányozási Kft.-nél − számolt be a hvg.hu.

A lap szerint a sofőrök második hónapja nem kaptak fizetést. A lízingcég az autókat pénteken elvitte a cég telephelyéről, a cégvezetők pedig már nem érhetők el telefonon.

A főként belföldi megrendelésekből élő XPS több ügyfelének tartozik pusztán azért, mert az utánvéttel kiszállított áruval nem számoltak el az eladó felé. A hvg.hu-nak nyilatkozó két konkurens cég vezetői szerint az XPS alacsonyabb árakkal dolgozott, így számos cégnél tudott postai szolgáltatásokra vonatkozó tendert nyerni, az XPS gyors és komoly vetélytársnak számított a futárpostai, a gyorspostai és az integrált postai szolgáltatási piacon is. Valószínűleg a túl gyors növekedés okozhatta a problémákat az XPS-nél.

Szólj hozzá!

Címkék: válság logisztika


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamilogisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr204727602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása